Роль сучасних пристроїв при веденні здорового способу життя - Підситков, І. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Досліджено як сучасні пристрої допомагають людям дотримуватися здорового способу життя, розглянуті їх різновиди та користь при використанні.
Keywords: здоров'я людей; здорове харчування; індивідуальні навантаження; фітнес-трекери; мобільні додатки; моніторинг здоров’я; віртуальні тренуваня; смарт-годинники