Анодний заземлювач електрохімічного захисту - Байрачний, Борис Іванович; Забара, Володимир Федорович; Коваленко, Юлія Іванівна; Гофман, Олександр Леонт'євич (ДП "Український інститут промислової власності", 2013)
Анодний заземлювач електрохімічного захисту, виготовлений з корозійностійкого залізосиліцієвого сплаву. До його складу входить феротитан.
Keywords: модель корисна; патент; захист антикорозійний; електрод; ванадій; сплав залізосиліцієвий; феротитан