Полулях, А. О.Маковоз, Оксана Сергіївна2023-04-172023-04-172020Полулях А. О. Шляхи і методи підвищення конкурентоспроможності продукції харчової промисловості / А. О. Полулях, О. С. Маковоз // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 1-4 грудня 2020 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – С. 235.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/64291ukхарчова промисловістьконкурентоспроможністьпродукція харчової промисловостіШляхи і методи підвищення конкурентоспроможності продукції харчової промисловостіThesis