Синхронний каскадний двигун з суміщеними обмотками - Лущик, В'ячеслав Данилович; Іваненко, Володимир Сергійович; Борзік, Валерій Леонідович (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглянутий синхронний каскадний двигун з суміщеними обмотками. Приводяться результати експериментальних досліджень. Обгрунтовуються його переваги перед тихохідними синхронними двигунами

A synchronous cascade engine with combined windings is considered. The results of experimental researches are resulted. Advantages of synchronous cascade engine with combined windings are grounded as compared to slow synchronous engines
Synchronous cascade engine with combined winding
Keywords: безконтактність; магнітопроводи; енергетичні показники; ротор; winding; synchronous cascade engine