Становлення та розвиток маркетингового аудиту в Україні та світі - Перерва, Петро Григорович (ВД "ІНЖЕК", 2012)
У статі розглянуто особливості європейського та вітчизняного ринків аудиторсько-консалтингових послуг, проаналізовано та узагальнено етапи розвитку маркетингового аудиту в Україні.
Keywords: послуги аудиторсько-консалтингові; глобалізація; конкурентоспроможність; база нормативно-правова