Спосіб травлення титану і титанових сплавів - Будьонний, Анатолій Іванович; Пилипенко, Олексій Іванович; Смірнова, Ольга Леонідівна; Бухіник, Ольга Олексіївна; Анікєєва, Поліна Сергіївна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2020)
Спосіб травлення титану і титанових сплавів полягає у тому, що титан або його сплави піддають попередньому хімічному травленню у розчині, що містить сульфатну кислоту і фторид амонію, а потім проводять основне комбіноване хімічно-електрохімічне травлення.
Keywords: патент; хімічно-електрохімічне травлення; анодна поляризація; сульфатна кислота; титанові деталі