Методичні рекомендації з організації та проведення практик спеціалістів спеціальності 7.03050201 "Економічна кібернетика" - Конохова, Зоя Петрівна (НТУ "ХПІ", 2015)
Методичні рекомендації з організації та проведення практик спеціалістів спеціальності 7.03050201 "Економічна кібернетика". Практика, будучи складовою навчального процесу, складається з виробничої та переддипломної, проводиться з метою забезпечення практичного використання знань, отриманих студентом за весь попередній період навчання, формування професійних навичок, збору матеріалів для написання дипломної роботи, а також підготовки бази для самостійної трудової діяльності.
Keywords: практика; навчальний процес; професійні навички; спеціаліст; practice; educational process; professional skills; specialist