Аналіз небезпек під час прийому нафтопродуктів з автоцистерни в резервуар зберігання - Шершньова, Ю. Л. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В роботі розглянуті фактори, що впливають на виникнення і розвиток аварії під час перевантаження легкозаймистих та горючих рідин.

The authors analyzed the factors affecting the occurrence and development of accidents during overloading of flammable and combustible liquids.
Analysis of hazards during the receipt of petroleum products from the tanker to the storage tank
Keywords: аналіз небезпек; нафтопродукти; пожежі; вибухи; небезпечні чинники; автотранспортні цистерни; паливні склади; oil products; fire; explosion; dangerous factors