Особливості позиціонування товару на ринках Канади - Перерва, Поліна Олександрівна; Косенко, Олександра Петрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут»", 2025)
В науковій доповіді обґрунтовано, що позиціонування товару на ринку Канади вимагає детального вивчення споживацьких очікувань, чіткої адаптації до регіональних реалій та орієнтації на екологічні, етичні та якісні аспекти продукту. Висока конкуренція компенсується відкритістю канадського ринку до нових якісних брендів.
Keywords: ринок; позиціонування; сегментація; Канада; економіка; розвиток; промислові підприємства