Сучасні методи та технології викладання іноземних мов у ВНЗ - Альошина, О. М. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглядаються сучасні методи викладання іноземних мов, а саме комунікативний та конструктивістський.

The article focuses on modern methods of teaching foreign languages namely communicative and constructivist ones.
Modern methods and technologies of teaching of foreign languages in the institute of higher
Keywords: метод комунікативний; метод конструктивістський; технології педагогічні; інновації; підготовка професійна