Методичні вказівки до самостійної роботи з навчальної дисципліни "Організація та проведення спортивних змагань" - Арабаджи, Тимур Дмитрович; Арабаджи, Анна Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Самостійне виконання завдань за напрямками підготовки – вид індивідуальної роботи студента, який передбачено у рамках програми навчальної дисципліни «Організація та проведення спортивних змагань» (50 години). Самостійне виконання завдань студентом полягає у підготовці і представленні до контролю викладачу на заняттях результатів роботи, які оцінюються за встановленими критеріями. Самостійно виконані студентом завдання представляються для контролю викладачу у наступних формах: конспект теоретичних матеріалів, реферат, презентація з тезами доповіді, звіт за тестовими завданнями. Для самостійної підготовки завдань студенту пропонується у вільному доступі вичерпний перелік джерел інформації. Для забезпечення ефективної самостійної роботи студенту надаються консультації та організується контроль кожного з етапів підготовки. Результати самостійної роботи студента оцінюються в балах, які додаються до загальної підсумкової оцінки.
Keywords: методичні вказівки; навчальний процес; спорт; фізична культура; підготовка реферативних матеріалів; критерії оцінювання індивідуальної роботи