Дослідження потенціалу агротуризму як економічного фактору розвитку - Свистунова, Карина Русланівна; Глізнуца, Марина Юріївна; Перерва, Петро Григорович (Вінницький національний технічний університет, 2022)
Доповідь присвячена актуальній проблемі економічного розвитку на основі підвищення ролі і потенціалу туризму, зокрема сільського, як фактору піднесення економічного стану сільських регіонів України. Також авторами дано оцінку стану цієї сфери бізнесу, розкрито аспекти проблем та перспектив її розвитку. Визначено основні фактори, які впливають на рівень потенціалу агротуризму.
Keywords: економіка; туристичний бізнес; агротуризм; потенціал; державна підтримка; регіони