Оптимізація прямих критеріїв якості інформаційних управляючих систем - Мироненко, А. О.; Северин, Валерій Петрович (Одеський національний технологічний університет, 2024)
В тезах розглядаються поняття інформаційних управляючих систем та їхній вплив на сучасність, важливість постійного моніторингу показників якості таких систем та покращення цих критеріїв шляхом оптимізації цих параметрів.
Keywords: інформаційні управляючі системи; інформаційні системи; системи управління; системи диференціальних рівнянь; методи інтегрування; діаграма Вишнеградського