Результативність та напрями удосконалення державної податкової політики в умовах економічних трансформацій - Майстро, Сергій Вікторович; Майстро, Руслана Григорівна; Майстро, Дарина Сергіївна (Видавництво "Магістр", 2018)
Охарактеризовано сучасний стан та результативність державної податкової політики в Україні. Визначено основні проблеми та суперечності державної податкової політики в Україні. Окреслено основні напрями удосконалення державної податкової політики в умовах економічних трансформацій.

The current state and efficiency of the state tax policy in Ukraine is described. The main problems and contradictions of the state tax policy in Ukraine are determined. The main directions of improvement of the state tax policy in conditions of economic transformations are outlined.
Effectiveness and directions of improvement of the state tax policy in the conditions of economic transformations
Keywords: державна фіскальна служба; економічна діяльність; політична діяльність; фінанси; капітал; оподаткування; state tax policy; economic transformations; state fiscal service