Концептуальні підходи до визначення сутності відтворення ресурсного потенціалу підприємства - Салун, М. М. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті представлено результати аналізу теоретичних підходів (філософського, системного, функціонального, інституційного, логістичного, ринкового) до формування концепції відтворення ресурсного потенціалу промислового підприємства.

In this article are presented the analitic results of theoretical approaches (philosophical, system, functional, institucional, logistic, market) for forming the conception of industrial enterprise resource potential reproduction.
Keywords: моніторинг; підходи цілеорієнтовані; підхід логістичний; підхід ринковий