Білецький Володимир Стефанович - Башун, Олена; Оліфіренко, Вадим (Наукове товариство ім. Шевченка, 2023)
Покажчик присвячено 70-річчю Володимира Стефановича Білецького, відомого українського вченого в галузі гірництва, доктора технічних наук, професора, автора ідеї та редактора першої української Гірничої енциклопедії, громадського діяча. Покажчик містить наукові та публіцистичні видання автора в галузі технічних та гуманітарних наук. Адресоване науковцям, бібліотечним працівникам та всім, хто цікавиться історією вітчизняної науки та громадського життя України.
Biletskyy Volodymyr S.
Keywords: бібліографічний покажчик; діяльність наукова; нарис біографічний; Володимир Стефанович Білецький; гірництво; доктор технічних наук