Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з англійської мови за темою "Телефонні розмови у бізнесі" - Ніконоров, Сергій Іванович (НТУ "ХПІ", 2011)
Дані методичні вказівки призначені для аудиторних занять з іноземної мови під керівництвом викладача, а також можуть використовуватися для самостійного опрацювання. Ці вказівки спрямовані на оволодіння необхідним лексичним матеріалом з англійської мови за темою "Ділові телефонні розмови" і мають на меті розвивати навички сприйняття на слух, оперування фразами, вживання нормативних виразів у телефонних розмовах відповідно до вимог ділового етикету.
Keywords: лексика; мова ділова; етикет діловий