Оцінка впливу системи підресорювання гусеничної машини на навантаженість її силової установки і трансмісії - Дущенко, Владислав Васильович; Мусницька, Ірина Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2011)
Проведено розрахунок втрат у демпфуючих пристроях системи підресорювання гусеничної машини, що рухається у важких дорожніх умовах. На основі результатів полігонних випробувань підтверджено достовірність запропонованої методики розрахунку додаткової навантаженості силової установки, обумовленої роботою системи підресорювання.

Calculation of losses in damping devices of a suspension system of the full-track machine propellented in heavy road requirements is conducted. On the basis of results trials reliability of the offered design procedure additional of a load on engine installation stipulated by operation of a suspension system is confirmed.
Estimation of influence of a suspension system of the full-track machine on of a load its engine and the power train
Keywords: пристрій демпфіруючий; напруженість теплова; плавність ходу; потужність; навантаження; корпус; моделювання; рух