Облікова система в контексті управління сучасним підприємством - Єршова, Наталя Юріївна; Кохна, Д. Ю. (НТУ "ХПІ", 2013)
В статті розглядається методичний підхід до організації облікової системи підприємства. Висвітлені особливості організації облікового процесу, обумовлені різноманітністю зв'язків, способів організації, розгалуженістю економічних відносин і цілей управління. Сформований набір функціональних модулів сучасної облікової системи підприємства.

In the article the methodical approach to the organization of the accounting system of the enterprise are considered. Features of the organization of the accounting process, which are due to the diversity of relations, methods of organization, branching of economic relations and management objectives covered. Set of functional modules modern accounting system of the enterprise is formed.
Keywords: організація обліку; технології інформаційні; ефективність; можливості трансляційні; accounting system; information technology; efficiency; transmission capabilities