Фактори ефективної роботи промислових підприємств та специфіка їх урахування в сучасних умовах - Лінькова, Олена Юріївна (НТУ "ХПІ", 2008)
В статті розглянуто проблеми забезпечення ефективної роботи промислових підприємств. Проаналізовано світовий досвід щодо пристосування господарюючих суб'єктів до вимог ринку. Визначено силу впливу головних факторів ефективності на загальний результат роботи підприємств в трансформаційних умовах.

Problems of ensuring of efficient work of industrial enterprises have been considered in the article. World experience of adaptation of economic individuals to market demand has been analyzed. The power of influence of main factors of efficient activity for the general result of the work of enterprises in transform conditions has been determined
Keywords: промислові підприємства; господарюючі суб’єкти; ринок