Шляхи комерціалізації університетських інновацій - Перерва, Петро Григорович; Євсєєв, Андрій Сергійович (Київський національний університет культури і мистецтв, 2024)
Пропонуються до використання наступні шляхи до ринку результатів університетських наукових розробок: ліцензування технології галузевому партнеру; ліцензування технології для існуючої стартап-компанії; створення стартап-компанії для виведення інновацій на ринок.
Keywords: інтелектуальна власність; університетські інновації; комерціалізація; трансфер