Першість харків’ян в природничих та технічних науках - Шудрик, І. О. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті обґрунтовується першість харківських учених в природознавстві та технічних науках

Specific facts that kharkivites were the pioneers in various areas of natural and engineering science are revealed
Keywords: природознавство; техніка; наукові відкриття; технічні винаходи; kharkivite; leading; natural science; engineering