Інноваційне проектування у галузі охорони здоров'я - Галацан, О. В.; Семенченко, Г. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті розглянуті концептуальні підходи до формування системи інноваційного проектування галузі охорони здоров'я в місті.

Conceptual approaches are considered in article to shaping designing to branches guard health in city.
Keywords: система управління; експеримент організаційний; ресурси; планування; рішення управлінські; медицина; Харків