Оптимизация процесса осаждения модифицированного гетита - Фролова, Л. А.; Колодяжный, А. Т.; Колотухина, Ю. Н. (НТУ "ХПИ", 2008)
Досліджено вплив умов синтезу на форму, розмір та морфологію частинок гетиту. За результатами серії дослідів побудована експериментально статистична математична модель, яка описує залежність формфактора від основних технологічних параметрів. Встановлено оптимальні значення технологічних параметрів.

There has been studying the dependence of synthesis conditions on the form, the sizeand the morphology of goethite. According to the number of experiments the experimental and statistic mathematical model was built, which describes the dependence of the formfactor on main technological parameters.
Keywords: железокобальтовые порошки; катализаторы; магнитоносители; хемосорбенты