Навчальна програма дисципліни "Інтернет-орієнтоване програмування" - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2008)
"Інтернет-орієнтоване програмування" є однією з фундаментальних дисциплін в підготовці бакалавра по інформаційним технологіям проектування. Швидкий розвиток засобів обчислювальної техніки, розширення їхніх можливостей є головним чинником широкого впровадження глобальної мережі Internet у різні сфери наукової й практичної діяльності.
Keywords: Інтернет; HTML; гіпертекст; JavaScript; PHP; каскадні таблиці стилів