Внутрішній аудит та особливості його розвитку в Україні - Мардус, Наталія Юріївна; Фальченко, Олена Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглядається концепція внутрішнього аудиту в системі аудиту, його об'єкти, функції, методи проведення і необхідність впровадження і розвиток на підприємствах України.
Keywords: аудит; внутрішній аудит; об’єкти внутрішнього аудиту; функції внутрішнього аудиту; методи внутрішнього аудиту