Програма, методичні вказівки та контрольні завдання з курсу "Педагогічний контроль в системі освіти" - Романовський, Олександр Георгійович; Ігнатюк, Ольга Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2015)
Це видання містить програму, методичні вказівки та контрольні завдання з курсу "Педагогічний контроль в системі освіти" для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" зі спеціальності 8.18010021 "Педагогіка вищої школи" денної та заочної форми навчання. Структурно ця робота складається з п'яти основних розділів. Перший містить загальні положення, де подано: предмет, наукові основи і цілі навчальної дисципліни; вимоги освітньо-кваліфікаційних характеристик; організаційно-методичні вказівки; систему контролю якості навчання студентів; організацію самостійної роботи студентів. У другому розділі розкрито програму курсу, зміст навчальної дисципліни. У третьому розділі наведено перелік практичних занять. Четвертий розділ містить перелік контрольних робіт. У п'ятому розділі подано контрольні запитання для іспиту з дисципліни. Видання містить глосарій, список основної та додаткової літератури, який може бути корисним для студента при самостійному вивченні тем з цієї дисципліни.
Keywords: педагогіка вищої школи; педагогічний контроль; система оцінювання; система тестування; психодіагностика; якість навчання; педагогічні вимірювання; педагогічні тести; контрольно-вимірювальні матеріали