Формування критичного мислення у майбутніх офіцерів інтерактивними методами дистанційного навчання як педагогічна проблема - Кухаренко, Володимир Миколайович; Гончарук, С. С. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
В роботі пропонується для формування критичного мислення у майбутніх офіцерів використовувати інтерактивні методи діалог, ситуативне навчання та наставництво. Ці методи можуть бути реалізовані у дистанційному навчанні та забепечують результативність.

The paper proposes to use interactive methods of dialogue, situational learning and mentoring to form critical thinking in future officers. These methods can be implemented in distance learning and ensure effectiveness.
Formation of critical thinking in future officers by interactive methods of distance learning as a pedagogical problem
Keywords: діалог; ситуативне навчання; наставництво; досвід; dialogue; situational learning; mentoring