Дослідження впливу інноваційної складової на стан конкурентоспроможності підприємства - Алексєєва, Т. І. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглянуто особливості впливу інноваційної складової на стан конкурентоспроможності підприємства та обґрунтована необхідність зваженої політики щодо підвищення ролі інновацій у подальшому розвитку підприємства.

The paper considers the impact of innovative features component of the state of competitiveness of enterprises and necessity of relevant policy measures to enhance the role of innovation in the further development.
Keywords: інновації; розвиток підприємства; потенціал інноваційний; innovations; innovative constituent; competitiveness; development of enterprise