Використані засоби індивідуального захисту як небезпечна складова твердих побутових відходів - Рашкевич, Н. В.; Лобойченко, В. М.; Леонова, Н. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Обґрунтовані доцільність та необхідність наукових досліджень щодо встановлення небезпеки використаних засобів індивідуального захисту на довкілля та населення, розробки методів поводження з їх масовим утворенням.

The authors substantiate the expediency and necessity of scientific research to establish the danger of used personal protective equipment to the environment and the population, the development of methods for dealing with their mass formation.
The used means of personal protective equipmentis a dangerous component of solid waste
Keywords: засоби індивідуального захисту; тверді побутові відходи; утилізація; небезпека; personal protective equipment; solid waste; disposal; danger