Експрес оцінка об'єкта інтелектуальної власності (для прийняття управлінського рішення) - Нестеров, Дмитро Олександрович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (My University, 2022)
Обґрунтовано, що втрати підприємства на розробку об'єкта інтелектуальної власності не завжди можна порівняти з вигодами, від впровадження цих об'єктів у роботу. Це створює труднощі використання методичних підходів при розрахунку вартості. Цінність інтелектуальної власності дуже чутлива до чинника часу.
Keywords: оцінка; управлінські рішення; розвиток; інтелектуальна власність; промислові підприємства