Особливсті застосування назальних розширювачів під час фізичних тренувань - Носова, Я. В.; Шушляпіна, Н. О.; Аврунін, О. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
В роботі розглядаються особливості застосування назальних розширювачів під час фізичних тренувань. Розглядається методика тестування носового дихання при фізичних навантаженнях. Розглядаються різні типи назальних розширювачів та їх вплив на покращення носового дихання в форсованому режимі.
Keywords: носове дихання; риноманометрія; форсоване дихання; назальні розширювачі; nasal breathing; rhinomanometry; forced breathing; nasal dilators