Фактори впливу на ефективність сонячних колекторів та фотоелектричних панелей в Харківській області - Лисенко, Людмила Іванівна; Махотіло, Костянтин Володимирович; Косатий, Дмитро Михайлович (НТУ "ХПІ", 2013)
Results of experimental studies of various influential factors action on the performance of solar collectors and photovoltaic panels in Kharkiv region are analyzed.

Проаналізовано результати експериментального дослідження впливу різних факторів на ефективність роботи сонячних колекторів та фотоелектричних панелей в умовах Харківської області.
Keywords: відновлення енергетики; сонячні системи; сонячні колектори; фотоелектричні панелі; фактори розміщення; погодні умови