Автоматизированное проектирование карт раскроя, подготовки и выпуска управляющих программ для машин термической резки в производстве бронедеталей корпусов и башен БТР - Чепурной, Анатолий Данилович; Литвиненко, А. В.; Артемов, И. В. (НТУ "ХПИ", 2007)
У статті розглянуті питання автоматизованого проектування карт розкрою листового металу, підготовки і випуску керуючих програм для машин термічної різки з числовим програмним управлінням у виробництві бронедеталей корпусів і башт БТР в умовах виробництва ВАТ „Азовмаш” з використанням системи автоматизованого проектування „ІНТЕХ - РОЗКРІЙ”.

In the article the questions of the automated design of cutting out cards of sheet metal, preparation and output of the control programs are considered for the machines of thermal cutting with numerical control in the production of armoured details of hulls and towers of armoured troop-carrier in the conditions of production at „Azovmash” Company with the use of CAD-system „INTECH- RASKROY"
Keywords: броневые корпуса; листовая броневая сталь; порезка заготовок деталей; легкобронированные машины; числовое программное управление; ОАО "Азовмаш"