Використання психофізичного тренування на заняттях з фізичного виховання студентів спеціальної медичної групи - Дегтярьова, Ірина Вікторівна; Гасан, Юлія Миколаївна; Войда (Алпатова), Алла Анатоліївна (My University, 2021)
Використанню психофізичного тренування на заняттях з фізичного виховання студентів спеціальної медичної групи в науково-методичній літературі практично не приділяється уваги. У той же час, значення цього методу впливу на організм для підвищення ефективності навчального процесу досить високо.
Keywords: активна увага; самовладання; саморегуляція; опірність організму