Дослідження алгоритмів мультикритеріального тестування веб-додатків - Конвісар, К. О.; Подорожняк, Андрій Олексійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою даної роботи є покращення якості програмного забезпечення завдяки створенню системи, що поєднує у собі кілька способів тестування програмного додатку. Дана система повинна показувати більш високі показники надійності та достовірності у порівнянні з існуючими рішеннями.
Keywords: інформаційні технології; тестування програмного забезпечення; об'єктно-орієнтоване програмування; автоматизоване тестування; тестування програмного додатку