Методичні вказівки до практичних занять за темою "Історія США" - Бадан, Антоніна Анатоліївна (My University, 2021)
Методичні вказівки "Історія США" англійською мовою містять стислу історію Сполучених штатів з початку опанування нових земель американцями до теперішніх часів. Вказівки поділяються на три частини: "Колоніальна Америка", "Початок історії та підйом США" та "Сучасні США". Кожний підрозділ містить низку перекладацьких вправ для опанування навичок говоріння на задану тему.

The manual "US History" (in English) gives brief history of the US since early development until now. The manual comprises 3 chapters: "Colonial America", "The early days and the rise of the USA" and "The modern USA", each of which includes a number of translational exercises aimed at building oral speech skill on a given topic.
US history
Keywords: методичні вказівки; колонії; історичні події; політичні діячі; розвиток економіки; colony; historical event; political figure; economic development