Цифровізація маркетингових досліджень в умовах воєнного стану - Коломоєць, Анастасія; Аксьонов, Денис; Ларка, Людмила Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Досліджено вплив воєнного стану в Україні на темпи цифоровізації маркетингової діяльності. Визначено метрики маркетингової діяльності на етапі діагностування проблеми маркетингового дослідження. Обґрунтовано доцільність проведення онлайн досліджень за умов воєнного стану. Показані можливості мінімізації інформаційних ризиків за рахунок інструментів цифрового маркетингу
Keywords: цифровізація; маркетингові дослідження; метрики маркетингової діяльності; маркетингова діяльність; респонденти; опитувальні форми