Наукова школа академіка Івана Зязюна у працях його соратників та учнів - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Містить матеріали науково-практичної конференції, в яких розглянуті напрямки філософії освіти і розвитку педагогічної науки з точки зору Івана Андрійовича Зязюна, його соратників та учнів.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; філософія освіти; Зязюн І. А.; педагогіка