Проектування технологічних процесів зварювального виробництва - Маршуба, В'ячеслав Павлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Курс по виконанню лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Проектування технологічних процесів зварювального виробництва», в якому викладаються короткі теоретичні відомості по технологічним процесам, що використовуються у складально-зварювальних цехах, які дозволяють вирішити ряд практичних завдань по технології створення новітнього виробництва або оновлення існуючого підприємства. Лабораторний практикум містить список рекомендованих джерел та включає посилання на ресурси Інтернет. Для самостійного вивчення студентами денної, дистанційної та заочної форми навчання спеціальності «132. Матеріалознавство» для денної, заочної та дистанційної форми навчання.
Keywords: лабораторний практикум; зварювальне виробництво; проектування технологічних процесів; сутність ручного дугового зварювання; джерела живлення зварювальної дуги; техніка виконання зварних швів