Теоретичні засади і вибір основних параметрів електромагнітного надпровідного обмежувача струму - Данько, Володимир Григорович; Гончаров, Євген Вікторович (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті теоретично розглянуто роботу електромагнітного обмежувача струму короткого замикання з надпровідною обмоткою. Зроблений аналіз критеріїв вибору основних параметрів такого приладу.

In the paper functioning of the electromagnetic fault current limiter with the superconducting winding is theoretically carried out. An analysis of criteria for basic parameters choice in the device is resulted.
Theoretical fundamentals and selection of basic parametrs in the electromagnetic superconducting fault current limiter
Keywords: коротке замикання; аварійний струм; навантаження; індуктивний опір; fault current limiter; superconducting winding; basic parameters; criteria