Роль і місце комп’ютерних систем у розвитку пізнавальних інтересів учнів профтехучилищ - Кобися, А. П. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті описані проблеми і переваги використання комп'ютерних систем і технологій в розвитку пізнавальних інтересів при вивченні спеціальних дисциплін учнями професійно-технічних навчальних закладів

In the article the described problems and advantages of the use of the computer systems and technologies are in development of cognitive interests at the study of the special disciplines by the students of profesional educational establishments
А role and place of computer systems is in development of cognitive interests of students
Keywords: комп'ютеризація навчання; деформації особистості; інформатизація освіти; методи навчання; комп'ютерні моделі