Оцінка ефективності формування професійної компетентності майбутніх фахівців з обчислювальної техніки в процесі вивчення спеціальних дисциплін в інформаційному освітньому середовищі "MegaVin" - Петрович, С. Д. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті описано педагогічний експеримент щодо оцінки ефективності формування професійної компетентності майбутніх фахівців з обчислювальної техніки в процесі вивчення спеціальних дисциплін в інформаційному освітньому середовищі «MegaVin» у технічному коледжі.

In the article a pedagogical experiment is described in relation to the estimation of efficiency of forming of professional competence of future specialists on the computing engineering in the process of study of the special disciplines in the informative educational environment of «MegaVin» in a technical college.
Estimation of efficiency of forming of professional competence of future specialists on computing engineering in the process of study of the special disciplines in informative educational environment of "MegaVin"
Keywords: технічні коледжі; педагогічний експеримент; інформаційно-комунікаційні технології; всебічно-розвинена особистість; професійні компетенції; мотиваційно-цінносний компонент