Пропаганда як зброя у війні - Качахідзе, Давід Мерабович (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті аналізуються деякі види пропагандистської діяльності. Відображається її вплив на свідомість людей, як цивільних, так і військових. Особливу увагу приділено ролі пропаганди і її вплив на хід бойових дій. Також відображено яку користь, або навпаки, яку шкоду може принести пропаганда під час війни.

Some types of propagandist activity are analysed in the article. The influence on consciousness of people, both civil and soldiery is represented. The special attention of propaganda roles and it influence on motion of battle actions is spared. The benefit or vice versa, what harm can bring propaganda during war is also described in the article.
Keywords: свідомість людей; цивільна людина; військова людина; бойові дії