Управління реформуванням вищої школи в Польщі - Сікорська, Малгажата; Перерва, Петро Григорович (My University, 2022)
В доповіді описано історичний контекст, проблеми та обґрунтування реформи, а також деякі виклики для майбутнього розвитку структур управління вищою освітою в Польщі.
Keywords: вища школа; освіта; польські університети; реформа навчання