Шляхи скорочення підготовки СОНТ за різними критеріями - Погорєлов, Микола Іванович; Погорєлов, Сергій Миколайович (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті розглядаються найважливіші сучасні наукові концепції інноваційної діяльності промислових підприємств в у мовах ринкової економіки.

In the article major modern scientific conceptions of innovative activity of industrial enterprises are examined in the conditions of market economy.
Keywords: управління; інновації; конкурентоспроможність; витрати