Семінарське заняття як форма навчання - Кузьменко, Олександр Васильович; Решетняк, Наталя Борисівна (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті здійснюється аналіз дидактичної теорії семінарського заняття. Обґрунтовується доцільність подальшого дослідження педагогічної ефективності цієї форми навчання

The didactic theory of student seminar is analyzed in the paper. The further research on efficiency of this pedagogic method is stipulated
Seminar as a form of study
Keywords: дидактична теорія; методична підготовка вчителя; педагог; організація навчальної діяльності; пізнавальна самостійність школярів; шкільний семінар; зміст