Дослідження системи показників економічної ефективності діяльності підприємства - Пономарьов, Владислав Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В доповіді визначено, що комплексна система показників оцінювання економічної діяльності промислового підприємства дозволяє проводити повний моніторинг та аналіз роботи підприємства, виявляти проблемні ділянки та визначати шляхи для покращення. Важливо враховувати специфіку галузі та підприємства для адаптації показників до конкретних умов
Keywords: економічна ефективність; показники; індикатори; методи оцінки; промислові підприємства