Фактори ефективності контруювання інноваційної техніки в агропромисловій сфері - Потапов, Федір Вікторович (Миколаївський національний аграрний університет, 2024)
Виявлені та обґрунтовані фактори ефективності конструювання інноваційної техніки допомагають створити сприятливе середовище для успішного впровадження інноваційної техніки та забезпечити досягнення бажаних результатів на цільовому ринку. Вони важливі для успішного конструювання інноваційної техніки і мають вирішальне значення для досягнення поставлених цілей і завдань.
Keywords: проєктування; конструкторська підготовка; технології; інновації; якість; прибуток; аграрні підприємства