Пристрій для передачі обертового моменту між ексцентрично розташованим ротором та валом - Маслєнніков, Андрій Михайлович (ДП "Український інститут промислової власності", 2010)
Пристрій для передачі обертового моменту між ексцентрично розташованим ротором і валом, що містить масивний ротор, вал, який відрізняється тим, що вал виконаний у вигляді шестигранної призми з жорстко закріпленим на роторі диском з відповідним отвором під шестигранний вал.
Keywords: патент; корисна модель; машинобудування; передача Кардана; масивний ротор; шестигранний вал; стопорні кільця; витрати